Veelgestelde vragen

Neem contact op!

Algemeen

JA, dat kan zeker. Op dit moment zijn we de juiste producten nog aan het uitzoeken en de pagina aan het samenstellen, houd onze social media kanalen in de gaten!

Je kunt eigenlijk voor ieder bedrag, vanaf € 5- en in een meervoud hiervan cadeaubonnen kopen. Als je bijvoorbeeld voor € 85 aan cadeaubonnen er bij wilt doen, bestel je er één van €50, één van € 25 en één van € 10,-.

Ook dat is mogelijk. Geef per cadeaubon aan voor welk bedrag je deze toe wilt voegen.

We staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus kom maar op! Veel is mogelijk en we denken graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@bijzonderebox.nl

een verschil in dames en heren, welk bedrag heb je in gedachten? Alles is mogelijk en we denken graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@bijzonderebox.nl en we gaan samen aan de slag.

Ons motto is: de giftbox met een gouden randje. Alleen een cadeaubon bestellen vinden we niet bijzonder genoeg. We maken er dus graag een feestje van, in overleg. We blijven hierin volop in ontwikkeling en denken graag met je mee, aarzel dus niet om te vragen naar de mogelijkheden!

Bezorging

We hebben een aantal afhaalpunten gecreëerd in omgeving van Venlo. Komt dit voor jou makkelijker uit, neem dan contact op via
info@bijzonderebox.nl en we gaan dit met je regelen.

Yes, dat is absoluut mogelijk. Wel zo leuk en gemakkelijk als de bijzondere box direct bij een ander bezorgd kan worden. We kunnen er zelfs een kaartje voor je bij doen met jouw persoonlijke boodschap.

Ja, ook dat is mogelijk. Soms kunnen dingen maar vast geregeld zijn, en dat geldt hier ook. Selecteer de datum. Staat de optie er niet tussen, geef dit dan even aan bij “opmerkingen”.

Betaling

Je kunt betalen via ons online betalingssysteem; IDEAL via Mollie.

Dit kan als je een KVK en BTW nr hebt. Je ontvangt dan de factuur op de mail. Ons betalingstermijn is 14 dagen.

We kunnen ons voorstellen dat dit in sommige gevallen voor komt. Stuur ons dan even een e-mail ( administratie@bijzonderebox.nl) en we nemen contact met je op.

Samenwerken en lokale ondernemers

Dat kun je terugvinden op de pagina “samenwerken”.

Wat leuk! Neem contact op met ons via info@bijzonderebox.nl en deel je idee. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.