BIJZONDERE KERSTPAKKETTEN

LET'S GO OUTSIDE

LIGHT A FIRE

Een goed vuurtje begint met goed hout, dat ook makkelijk te dragen is met deze handige haardhouttas. Dit stoere pakket zit bomvol heerlijke speciaalbiertjes, een warme deken, heerlijke hapjes en nog veel meer.

ON THE ROAD

Gezellig een dagje uit, mooie plekjes ontdekken, avonturen beleven, even helemaal niks. Met deze rugzak vol passende items ben je klaar om te gaan! We vullen hem met een drinkfles, picknickdeken en allerlei eten en drinken.

GARDENING

In dit leuke, maar vooral handige stoeltje stoppen we de handigste tools en accessoires voor in je tuin. We vullen hem verder op met lekkere wijn, verse sap en nog meer lekkers om even rustig te genieten.

WARM AND COSY

Dit is een sfeervol pakket  met allemaal mooie items die je graag onder de veranda zet. We vullen een mooie houten kist of draadstaal mand met een warm schapenvel, windlicht, wijnkoeler, goede wijn en bijpassend lekkers.

LET'S STAY IN

SIT BACK AND RELAX

Deze stoere, stalen mand vullen we met alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen. Een heerlijke warme plaid, prosecco, (geur)kaarsjes, thee, doucheschuim of happy soap, je vindt het allemaal in dit pakket.

PARTY AND PLAY

Een ruime champagnekoeler, vullen wij vol feestelijke artikelen. Denk aan echt lekkere champagne met glazen, een eindejaarsspel, feestelijke aankleding, sterren flitsers, en allerlei lekkers. Jullie avond kan niet meer stuk!

ITALIAN FOOD

In deze leuke keuken mand vind je de juiste ingrediënten voor een heerlijke maaltijd in Italiaanse sferen. Vergezeld van bijpassende producten, zoals een mooie keukendoek, schaaltjes en een kaasrasp.

CHEERS

Proost op het leven! Het is heerlijk om gezellig samen te zijn en te genieten van een goed glas wijn, of heerlijk speciaal biertje, vergezeld van de beste hapjes. Serveer ze op deze mooie ronde borrelplank, en een leuke avond gegarandeerd!

WIL JE TOCH IETS ANDERS?

Kun je niet kiezen uit al deze leuke thema’s, heb je bijzondere wensen of wil je iets heel anders? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pakket dat draait om duurzaamheid dan kunnen we je een uitwisbaar notitieboekje van MOYU aanbieden (eventueel met persoonlijke bedrukking) of kun je mini fruitbomen van de Fruitboerderij adopteren. We barsten van de ideeën en met onze partners kunnen we vast wat moois bedenken. 

Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!