Hoe bedenken wij onze thema’s?

In de wereld van kerstpakketten valt er veel te kiezen, maar slechts een handvol onderscheidt zich door hun originaliteit en creativiteit. Wij zijn er trots op, ieder jaar weer unieke en memorabele kerstpakketten te creëren. In deze blog gaan we kort verder in op het bedenken van onze speciale thema’s voor onze bijzondere kerstpakketten.

Kerstpakkettenbeurs

Ons kerstpakketten seizoen begint al in februari met de Kerstpakkettenbeurs. Tijdens deze beurs komen tal van bedrijven samen om de meest unieke ideeën, inspirerende producten en trends te presenteren. Hieruit maken wij dan weer een selectie van leveranciers en producten die we bij ons vinden passen. Daarnaast gaan we op zoek naar bedrijven uit de regio die daar mooi op aansluiten.

Trends

Natuurlijk zijn wij alert op trends en ontwikkelingen in de markt. Deze halen we uit de beurs, contact met klanten, leveranciers en urenlang surfen op het web. Deze trends nemen we zeker mee in onze thema’s, al zijn ze zeker niet leidend. Doordat we ook de trends in specifieke branches en sectoren waarin onze klanten actief zijn in de gaten houden,  kunnen wij thema’s bedenken die aansluiten bij de huidige interesses en voorkeuren van onze klanten en hun medewerkers.

Één van de trends nu is focus op happy, momenten delen met vrienden, familie en successen. We zijn steeds  minder materialistisch ingesteld en hechten meer waarde aan geluksmomenten. Dit is bij ons zeker niet anders, en daarom DE inspiratie voor dit jaar. 

Unieke beleving

Elk thema van onze bijzondere kerstpakketten creëert een unieke beleving van gezellig samenzijn.  Onze thema’s zijn geïnspireerd op samen buiten zijn, onder het genot van een vuurtje, borreltje en iets lekkers. En daarnaast op gezellig samen binnen zijn, ontspannen, met lekker eten of een feestje!

Laat je verrassen

Naast bijzondere thema’s staan wij ook voor unieke en kwalitatief goede producten. Niet te veel focus op eten en drinken, maar leuke, bruikbare items!

We zijn er in geslaagd om ook dit jaar weer unieke en opvallende thema’s te verzinnen voor onze kerstpakketten, met echt gave producten. Zo worden de feestdagen ook voor jou een stukje bijzonderder. Laat je verrassen en neem snel een kijkje op onze website voor de thema’s en inhoud van de kerstpakketten. 

Welke pakketten mogen we voor jou inpakken?