Welkom bij Bijzondere Box

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website & shop Bijzondere Box.

Wij zijn Emiel en Marianne Driessen. Naast het zijn van elkaars levenspartners, beginnen we nu ook aan een zakelijk avontuur.

We zijn gezegend met lieve familie en een fijne groep vrienden om ons heen. Zo komt het regelmatig voor dat, als er een verjaardag, geboorte of iets anders te vieren is, we geld bij elkaar leggen. Je kunt dan toch net even een mooier cadeau kopen vinden we.

Zin om dan 6 winkels af te gaan hebben we niet altijd, tijd trouwens ook niet. We bestellen wel eens online, eerlijk is eerlijk, maar doen eigenlijk veel liever inkopen bij lokale ondernemers. Dan weet je wat je koopt en mocht er nou iets mee zijn, dan is de weg terug fijner en korter. 

Ook hebben we gemerkt dat juist in deze tijd, de lokale ondernemer onze steun zo hard kan gebruiken. Dat we het jammer vinden dat er meer lege pandjes komen in de gezellige straatjes waar we graag winkelen en we het dus heel belangrijk vinden om de lokale ondernemers te blijven steunen. We zullen dan ook constant proberen meer ondernemers te laten aansluiten bij ons.

Een cadeaubon geven? Ja graag! Veel mensen in onze familie en vriendenkring vragen om een cadeaubon, zodat ze er zelf iets moois voor kunnen kopen. Groot gelijk!  Maar, dan willen we er wel een feestje van maken, een bon alleen is ook maar saai, toch?

Goed, genoeg redenen om met deze ideeën en wensen aan de slag te gaan! Onze missie is iedereen die op onze webshop komt te laten slagen met een bijzonder cadeau, een giftbox met een gouden randje, voor een bijzonder iemand of gelegenheid, waarbij je ook nog eens de lokale ondernemer steunt! 
We doen ons best te kiezen voor unieke, bijzondere producten en deze met enige regelmaat te wisselen, per seizoen bijvoorbeeld, zodat je steeds weer een bijzonder cadeau te kopen. Daarnaast letten we ook waar mogelijk op duurzaamheid & recyclebaarheid en proberen we nét voor dat beetje extra en chique te zorgen in iedere box.


Mis je iets, heb je ideeën of wil je ook deelnemen? We horen het graag en staan voor alles open, stuur een mailtje naar info@bijzonderebox.nl

Shop ze!

Bijzondere groeten,

Emiel en Marianne Driessen