FIRE & GRILL – Buiten, Bier en BBQ

Origineel kerstcadeau – Fire and Grill Box

Alleen in de zomer barbecueën doen we allang niet meer. Met de opkomst van de zogenaamde “ei” bbq-es zijn we het hele jaar door buiten achter de grill te vinden.
Het is al een aantal jaren een hele trend.

De één houdt trouwens van gas, de anders van kooltjes en briketjes en weer een ander gooit zijn elektrische bbq aan. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar als we eerlijk moeten zijn gaat er toch niets boven “slow-cooking”. Dus, “het grote groen ei” wordt aangeschaft, en ja, nu wordt wél de handleiding gelezen, want mannen en vlees, das toch een dingetje.

Niet alleen de receptenboeken worden aangeschaft, er horen speciale kooltjes in, van die tangen en spiesen ( die van de gewone bbq zijn niet goed), misschien wel een bbq-schortje en handschoenen. Oh ja, en een thermometer meteen app, pizzaplaat, een beschermhoes voor over het ei. Dan horen hier ook weer andere oliën op, net als kruiden en sauzen, want dit is toch anders dan vlees uit een pannetje. En zo staat de man de helft van de tijd “in de keuken” in plaats van de vrouw, Maar goed, we dwalen af, want er zit geen groene ei in deze leuke fire&grill kerstbox.

Wat maakt deze box dan een origineel kerstcadeau? Een vuurkorf, voor als die leuke vrienden even speciaal op bezoek komen. Hup, binnen 3 minuten is ie warm, niks geen 5 uur wachten. Pak er een grilroostertje bij en gooi er twee hamburgers op, onder het genot van een lekker biertje, samen buiten in de winterkou. Ach, zolang het maar droog is, is dit toch gewoon genieten?

FIRE & GRILL –  met de warmte van een goed biertje en een heerlijk stukje vlees, genieten van goed gezelschap. Deze box heeft het allemaal, alhoewel, voor (goed) gezelschap zul je zelf moeten zorgen.

Bekijk de Fire and Grill Box hier!