COSY DAYS – WARM, GEZELLIG, SAMEN.

Origineel kerstcadeau – Cosy Days Box

Houd jij ook zo van die warme, gezellige winteravonden? Na een frisse, maar toch gure wandeling, misschien ben je wel nat geregend en je hebt rode wangetjes, kom je thuis om weer op te warmen. Een kopje thee, warme kop chocomelk of misschien wel een chai latte, je pakt waar je zin in hebt. Hier hoort natuurlijk iets lekkers “zoets” bij, chocola, slagroom, alles mag!

Misschien heb je wel de mazzel en kun jij lekker de open haard aansteken, heerlijk zo opwarmen bij een echt vuurtje. En dat ruikt ook altijd zo lekker. Zo niet, zet je de verwarming een graadje hoger of pak je een plaid, lekker dikke sloffen of sokken, tijd om op te warmen! Met een gezellig muziekje op de achtergrond, is echt heerlijk vertoeven zo samen. Zo’n middagen eindigen vaker in avonden met een lekker wijntje, borrelhapjes en zoutjes, gezellig!.

Dit soort momenten, met je geliefde, familie of vrienden zijn ons vaak dierbaar. In ons drukke leventjes nemen we hier misschien ook wel niet altijd genoeg tijd voor, vaak zweven we mee op de drukte, van het moment, van de dag of van de week. En voor je het weet ben je weer een maand verder. Corona heeft ons nog meer de dierbaarheid van dit soort momenten en van vrienden en familie doen benadrukken. Juist als het niet mag, mis je het het meest toch? En wat vonden we het heerlijk, die “lege” weekenden, waar ineens weer ruimte ontstond voor spontane bezoekjes en momenten.

Laten we wat vaker onthaasten, de weekenden niet zo vol plannen, en genieten van elkaar, het weer, die vallende blaadjes, het winterzonnetje, opwarmen na een frissen wandeling, en een goed wijntje.

Dit gevoel hebben we vast willen pakken in deze bijzondere kerstbox. We vullen een draadstaalmand met heerlijk zoete drankjes en hapjes, kaarsjes en wijntjes met zoutjes. Dus ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau? Dan is onze Cosy Days box misschien wel ideaal voor jou!

De Cosy Days Box – voor een gezellige, warme avond met vrienden of familie.

Bekijk de box hier!