CLASSIC ITALY – WAAN JE EVEN IN HET WARME, GEZELLIGE ITALIË MET DEZE HEERLIJKE BIJZONDERE KERSTBOX

In de herfst of winter is het heerlijk even je vakantie-genots-momentjes op te halen. De juiste ambiance, gecreëerd door de goede hapjes, drankjes, muziek en kaarsjes brengen je weer even helemaal terug.

Dit is sowieso een goede tip voor jullie allemaal; verleng je vakantiegevoel als je terug bent van vakantie en weer gaat werken! Door simpele dingen als ander fruit dan normaal te halen
(denk aan ananas, meloen, druifjes, of nog exotischer; papaya, kokosnoot, lychee of jackfruit).  Drink wat meer (fruit) sapjes, ontbijt buiten, zet een zomers muziekje aan en draag vrolijk kleuren. Toch die slippertjes aan, buiten zitten met een kaarsje aan, en  zet geen televisie aan, maar pak wat vaker een boek.

Dit houd je waarschijnlijk wel een paar weekjes vol, maar dan wordt het lastig. Het weer wordt guurder, de zon gaat minder schijnen en je zit weer zo in je ritme, dat je alweer toe bent aan een nieuwe vakantie.

Met deze box ben je weer heel eventjes terug in de vakantiesferen. Zelfs al ben je niet in Italië geweest, je kunt je met de juiste hapjes en drinken een hele goede voorstelling maken. Een paar must-haves zijn een goede (olijf)houten tapasplank, de juiste muziek en wat gezellige kaarsjes aan. Zet de limoncello op tijd koud, bak wat lekker brood af en maak een mooie plank met goede serranoham, Italiaanse worst, dipjes en (stink)kaasjes. Zorg voor gezellig gezelschap, een leuk gespreksonderwerp (misschien je vakantieplannen voor volgend jaar?) en je hebt een heerlijk avond!

CLASSCI ITALY – Als je van urenlange, gezellige avonden aan de keukentafel houdt, met vrienden, familie, goede wijn of lekkere limoncello, vergezeld van een goed muziekje en heerlijk hapjes.