Cheers: het perfecte kerstpakket in borrelplankstijl!

Genieten, momenten van samenzijn en het leven vieren.
Met de feestelijke decembermaand weer in zicht en het samenstellen van onze thema’s zijn dat kernwaarden die wij erg belangrijk vinden. Dit kerstpakket is gebaseerd op het vieren van het leven.

Proosten op samenzijn

De kerstperiode draait om samenzijn met vrienden, familie en collega’s. Het vieren van je vriendschap, het vieren van mooie momenten en succesjes. Proosten doe je immers niet alleen, dat doe je samen. En om een goede proost te kunnen uitvoeren, heb je goede drankjes nodig. Met veel zorg, en na zorgvuldig proeven, zochten we daarom de lekkerste biertjes van Brouwerij Hoop en twee goede wijnen bij de Hemelse wijn voor je uit. Ze symboliseren de vreugde van het delen van bijzondere momenten en het creëren van mooie herinneringen.

Snacken in stijl met een borrelplank

De borrelplank is een trend die niet meer weg te denken is en nog altijd populair, bij jong en oud.  Dit concept draait om het samenstellen van een scala aan heerlijke hapjes op een fraai opgemaakte plank. Wat is een feest zonder overheerlijke lekkernijen? Ons “Cheers” kerstpakket biedt een scala aan smaakvolle traktaties die je zintuigen zullen verwennen.
Van lekkere dips tot hartige snacks, olijven en chips, dit pakket heeft voor elk wat wils. En natuurlijk mag een goede oude kaas en smaakvolle worst niet ontbreken. Een perfecte aanvulling op het proostmoment.

Proost!

Een ware viering van proosten, genieten, snacken en het delen van heerlijke lekkernijen op een smaakvolle borrelplank, dat is wat wij je beloven met ons kerstpakket “Cheers!” Of je nu thuis bent met je geliefden of op kantoor met collega’s, dit thema brengt de feestelijke sfeer tot leven en nodigt uit tot vreugdevolle momenten van samenzijn. Dus, laat de kurken knallen, schenk een glas in en geniet van de heerlijke smaken van het seizoen –Cheers!