A very Happy New Year!

Dat wens je toch iedereen?

Oudejaarsavond vieren we het liefst met vrienden en familie, mensen die je liefhebt. Je kijkt samen kort terug naar afgelopen jaar. Wat heb je bereikt, waar ben je trots op? Maar ook, waar heb je verdriet of spijt van, of wat zou je anders doen. Liever nog dan terug, kijken we samen vooruit.

Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Wat zijn onze wensen en ambities? Oudejaarsavond is voor velen hét moment om hier even bij stil te staan.

Party and Play

Ook wij staan graag stil bij de wisseling van het jaar. Maar het liefst wel op een leuke en gezellige manier. Met creatieve spellen, goed eten en lekkere drankjes. Dé reden om hier een thema voor onze kerstpakketten aan te weiden!

Ons Party and Play kerstpakket biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde oudejaarsavond!

Ons Party and Play Kerstpakket begint met een feestelijke uitpak ervaring. Je wordt begroet met een mooie champagnekoeler met champagne, gouden decoraties, glanzende ballonnen en feestelijke versieringen die meteen de toon zetten voor een avond vol vreugde en plezier. Of je nu de avond in je eigen huis doorbrengt of bij vrienden en familie, dit pakket zorgt ervoor dat de sfeer meteen goed zit.

Openhartig

Nieuwjaar vieren met vrienden en familie betekent samen zijn en herinneringen creëren. Ons kerstpakket bevat het spel openhartig vuurwerk. De vragen en opdrachten in dit spel bieden jullie de gelegenheid wensen, ideeën en voornemens met elkaar te delen en zo te zorgen voor fonkelende, spetterende of knallende momenten. Stel teams samen, daag elkaar uit en beleef lachwekkende momenten terwijl je geniet van elkaars gezelschap.

Een Toast op de Toekomst

Het heffen van het glas op middernacht is een van de meest betekenisvolle momenten van de jaarwisseling. Ons kerstpakket bevat een fles sprankelende champagne met glazen om dit moment te markeren. Met de kurk die knalt en de bubbels die omhoog bruisen, kun je samen met je dierbaren proosten op het nieuwe jaar en de kansen die het met zich meebrengt.

Dit jaar, tijdens de jaarwisseling, nodigen we je uit om Nieuwjaar te vieren met ons sprankelende Party and Play Kerstpakket. Het is een viering van nieuw begin dus laten we samen proosten op het nieuwe jaar, op vriendschap en op de belofte van avonturen die voor ons liggen.