WIL JIJ MET ONS SAMENWERKEN?

De giftbox met een gouden randje

In deze coronatijd zien we ontzettend veel mooie en goede initiatieven ontstaan in de vorm van vele verschillende samenwerkingen. Wij willen deze graag een tweede leven inroepen. Al enige tijd lopen wij zelf met het idee een “giftbox 2.0” te ontwikkelen; een giftbox met een gouden randje. Steeds vaker horen wij dat men het lastig vind een leuk cadeau te vinden en kopen, zowel voor dames als heren, pasgeboren of met pensioen, als steuntje in de rug of voor een verjaardag. Een cadeaubon alleen is saai, online bestellen is makkelijk, maar dan moet je nog van alles bij elkaar zoeken, en de hele middag door de stad lopen voor een tof samengesteld cadeau, daar heeft niet iedereen tijd en zin in. Wat geeft deze gitbox dat gouden randje?

Persoonlijk, op maat en lokaal!

We willen graag, met voornamelijk producten en cadeaubonnen van lokale ondernemers, op maat giftboxen samenstellen. Hét verschil met de vele boxen die er nu al zijn, is dat er van meerdere (alleen lokale) ondernemers artikelen in de box zitten, en je dus veel meer mogelijkheden hebt met thema’s en gelegenheden de box te geven. Daarnaast hebben we dus de mogelijkheid alle boxen aan te vullen met een cadeaubon, of andersom, je cadeaubon op te pimpen tot een tof cadeau, “met een gouden randje.”

De ideeën zijn ontelbaar en (bijna) alles is mogelijk, we staan sowieso altijd open voor nieuwe ideeën en wensen.

We vinden het belangrijk dat de box kwaliteit uitstraalt, persoonlijk en uniek is, er rekening wordt gehouden met duurzame (verpakkings)materialen en zich echt onderscheidt van de boxen die er al zijn (ook online). 

Zie jij één van je producten al in een bijzondere box, of wil je via ons je cadeaubon aanbieden? Leuk! neem contact op via info@bijzonderebox.nl en wie weet is dat een begin van een mooie samenwerking,

Onze partners:

Samenwerken?

Zie jij mogelijkheden tot een toffe samenwerking?

Let us know!