De bouw van ons kantoor met magazijn is bijna klaar!

Met Bijzondere box staan we bekend om onze unieke geschenkboxen en kerstpakketten. Maatwerk, samenwerken met lokale ondernemers en bijzonder blijven, dat vinden we belangrijk. Samen groeien we door. De laatste tijd hebben we hard gewerkt om ons bedrijf verder te professionaliseren met de bouw van een spiksplinternieuw magazijn en ons eigen kantoor.

Van droom naar werkelijkheid

Voor ons begon het allemaal met een droom. De droom om mensen te verrassen en betoveren ,met bijzondere geschenkboxen en kerstpakketten. Om die droom te realiseren hebben we een inspirerende werkplek nodig. Een plek waar dromen werkelijkheid worden.  Ons eigen kantoor met magazijn, waar creativiteit vrij kan stromen en we alle middelen en ruimte hebben om onze unieke geschenkboxen en kerstpakketten te bedenken en samenstellen voor onze klanten.

Levertijden en efficiëntie

Naast het inspirerende kantoor hebben we ook een magazijn aan huis gerealiseerd. Dit betekent dat we onze bijzondere boxen en kerstpakketten snel kunnen leveren en altijd een voorraad bij de hand hebben. Het magazijn is efficiënt ingericht, zodat het hele proces van verzamelen, verpakken en verzenden soepel verloopt. Op deze manier kunnen we onze klanten nog sneller verrassen met onze bijzondere boxen.

We hebben uren, dagen en maanden hard gewerkt om onze visie werkelijkheid te maken. Het bouwen van een nieuw kantoor met magazijn vereist toewijding, vastberadenheid en een flinke dosis doorzettingsvermogen. We hebben onszelf uitgedaagd en hebben alles op alles gezet om samen met vrienden en familie ons doel te bereiken.

De kerstpakketten komen eraan

We zijn bijna helemaal klaar. En maar goed ook want het kerstpakketten seizoen staat al voor de deur! Ook dit jaar kun je bij ons weer terecht voor de mooiste, bijzondere en unieke kerstpakketten. 

Wij zijn klaar om onze klanten te verrassen en iedereen te laten zien wat we in huis hebben!

Kom je een kopje koffie drinken?