Ons verhaal

Ken je dat? Dat je als antwoord op de vraag: “Wat wil je voor je verjaardag?” krijgt; “ooh, kijk maar, ik ben snel tevreden”, of; “Doe maar iets van een geurtje”.  Geld en bonnen wordt ook vaak gevraagd, maar dat is helemaal niet leuk om te geven!

Wij gaan je helpen. Wij hebben bij diverse lokale ondernemers de leukste, lekkerste en mooiste producten uitgezocht. Hiermee hebben we een aantal hele bijzondere boxen samengesteld.

Jij hoeft niet creatief te zijn, dat doen wij voor je!

We hebben het meeste denkwerk al voor je gedaan. Heb je ook al een idee wat deze bijzondere persoon leuk zou vinden? Mooi! Kies dan een voor het “zelf samenstellen” en maak je eigen, persoonlijke en bijzondere box.

“Helemaal op maat” Helemaal je eigen wensen bepalen? Ook geen probleem. Neem dan even contact met ons op. Je mag alles vragen en je zult zien dat heel veel mogelijk is. Denk ook aan kerstpakketten, eigen branding op de boxen, maar misschien zijn er allergieën waar we rekening mee moeten houden of product wensen? Misschien heb je een thema in je hoofd dat je niet terug vindt op onze site? Vraag ons en we gaan voor je aan de slag, we denken graag mee.

Onze missie
We willen mensen helpen met een uniek en bijzonder cadeau voor familie, geliefdes, vrienden of  collega’s waar iedereen blij van wordt. Niet alleen een cadeaubon die in het laadje beland, niet het zoveelste flesje badschuim of paar sokken. Creatief, verrassend en kloppend. Kloppend met jou als persoon, en kloppend met elkaar. We doen nét even wat extra’s, verrassends, waardoor we dat gouden randje geven aan de giftbox.

We houden hierbij oog voor duurzaamheid en werken waar mogelijk met natuurvriendelijke en recyclebare producten.

Wat we hiernaast heel belangrijk vinden is dat er in iedere box producten zitten, die gekocht zijn bij een lokale ondernemer. Dit geldt sowieso voor de mogelijkheid een cadeaubon toe te voegen. We willen hiermee de lokale ondernemer (blijven) steunen.

Onze visie
Onze visie is dat we per gemeente, in eerste instantie de gemeentes aansluitend aan onze eigen gemeente Horst aan de Maas, een lokale giftbox gaan samenstellen. We denken hierbij aan een giftbox bestaande uit louter producten van deze gemeente, maar het volgende doel is ook te gaan werken met de ondernemers om de “standaard” boxes te gaan vullen.

Als tweede visie willen we de webshop zodanig inrichten, dat je op basis van vragen een leefstijl en type kan bepalen, waarop je voorstellen voor giftboxes ontvangt. Je kunt je keuze maken op basis van een aantal vooraf opgestelde vragen, bepaalt kleur, bedrag, datum en overige wensen, en wij gaan voor je aan de slag.

Wat onze boxen nou uniek maakt?

Bijzonder, Persoonlijk & Uniek

Onze boxen zijn:
- Zelf samen te stellen
- Persoonlijk, middels handgeschreven kaartje
- We pakken de box mooi en met zorg voor je in
- De producten kloppen met elkaar en met de persoon waar ze voor zijn

Steunen de lokale ondernemers

- Een product en een cadeaubon van een deelnemende lokale ondernemer
- In de box vind je ook wat extra informatie over deze ondernemer, of misschien vind je wel een leuk extraatje.

Gemakkelijk & tijdbesparend

Je hoeft niet meer zelf alle winkels na te lopen in de stad, of bij 6 verschillende webshops te bestellen. Binnen een paar klikken heb jij een tof, uniek en bijzonder cadeau geregeld!