Bijzondere kerstpakketten

Met Bijzondere box maken we de bijzondere tijd rondom kerst nog specialer met het juiste kerstpakket.

– GESLOTEN –

Er kunnen geen kerstpakketten meer besteld worden.

LET'S TALK

Deze kerstbox houdt je warm tijdens de koude winterdagen. Een prachtige vuurschaal gevuld met aanmaakhout,  hapjes zoals bierbrood, kaas en worst, speciaal bier en popcorn. Ga lekker met je vrienden en familie rond de vuurschaal zitten met een deken, pop de biertjes open en laat de verhalen maar vloeien.

Deze box is te bestellen voor €50 en €75 per stuk. 

LET'S PLAY

Terwijl jij het hoofd koel probeert te houden tijdens een intens potje risk houdt deze hippe wijnkoeler je wijn zonder moeite koud. Gevuld met een leuk spelletje, rode én witte wijn en iets te knabbelen is deze box een must voor iedereen die wel van een gamenight houdt.

Deze box is te bestellen voor €50 en €75 per stuk. 

LET'S CHILL

Laten we eerlijk zijn. Het enige dat eigenlijk echt willen na al het kerstgeweld is alleen zijn in een heerlijk, warm bad. We got you! In deze zinken emmer draag je al je favoriete badspullen in één keer mee: een handdoek, badproducten, een borstel, scrubhandschoen, badmuts, bruisbal, chocolaatjes, kaarsjes en natuurlijk een heerlijk glas koude prosecco. Psst… zelfs als je geen bad hebt is dit een heerlijk cadeau. 

Deze box is te bestellen voor €35, €50 en €75 per stuk. 

LET'S WALK

Wat is er nou lekkerder dan een mooie wandeling te maken in de wintermaanden? Met deze rugzak met o.a. een thermosmok (gevuld met lekkers) wandelsokken en verwarmde zooltjes blijf jij in ieder geval heerlijk warm tijdens de tocht. 

Deze box is te bestellen voor €50 en €75 per stuk. 

LET'S EAT

Dit is de klassieker. Want uiteindelijk komt kerst vaak toch op twee dingen neer: gezelligheid en heel veel lekker eten. In deze houten kist vind je alles wat je nodig hebt om indruk te maken op je (schoon)familie met kerst. Een ovenschaal met een boek vol ovenrecepten, basisingrediënten, wijn en bier in een heel bourgondisch tintje. 

Deze box is te bestellen voor €35, €50 en €75 per stuk. 

VOOR AL JE ANDERE WENSEN

Heb je zelf leuke ideeën of specifieke wensen voor het kerstpakket? Of wil je graag jouw personeel zélf laten kiezen uit een box (uit een selectie van drie thema’s) neem dan contact met ons op en wij maken jouw kerstdromen volledig op maat waar! 

Jouw bijzondere kerstbox, helemaal op maat!