Bijzondere Box

Dé giftbox met een gouden randje, voor een bijzonder iemand of een bijzondere gelegenheid. “

Ken je dat? Dat je als antwoord op de vraag: “wat wil je voor je verjaardag?” krijgt; ooh, kijk maar, ik ben snel tevreden. Of; “doe maar iets van een geurtje”.  Geld en bonnen word ook vaak gevraagd, maar dat is helemaal niet leuk om te geven!

Wij gaan je helpen. Bij de Bijzondere box kies je je thema’s, of bijzondere persoon die de giftbox mag ontvangen en we gaan hem samenstellen.

Jij hoeft niet creatief te zijn, dat doen wij voor je!

Ik ben op zoek naar een bijzondere box voor:

Een persoon

Wil jij een bijzonder persoon verrassen met een uniek cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Een gelegenheid

Op zoek naar een bijzondere box voor een speciale gelegenheid zoals een borrel, evenement. Bekijk hier ons assortiment.

Onze missie

We willen mensen helpen met een uniek en bijzonder cadeau voor familie, geleides, vrienden, collega’s Identiteit, waar iedereen blij van wordt! Niet alleen een cadeaubon die in het laatje beland, niet het zoveelste flesje badschuim of paar sokken. Creatief, verrassend en kloppend. Kloppend met jou als persoon, en kloppend met elkaar. We doen nét even wat extra’s, verrassends, waardoor we dat gouden randje geven aan de giftbox.

We houden hierbij oog voor duurzaamheid en werken waar mogelijk met natuurvriendelijke en recyclebare producten.

Wat we hiernaast heel belangrijk vinden is dat er in iedere box minstens 2 product zit, gekocht bij een lokale ondernemer. Dit geldt sowieso voor de mogelijkheid een cadeaubon toe te voegen. We willen hiermee de lokale ondernemer (blijven) steunen.

Wil jij op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, inspiraties ontvangen en een notificatie ontvangen wanneer we nieuwe boxen plaatsen?

kLANTENSERVICE

×
×

Winkelwagen